Okulumuz Artık Bir eTwinning Okulu!

Okulumuz eTwinning Okul Etiketi almaya hak kazandı.

22.03.2021 1167

eTwinning yolculuğuna 2019 yılında bir projeyle başladık ve onlarca harika proje ile yolumuza keyifle devam ettik.

Bu yolculuk bize çok güzel paylaşımlar, olağanüstü işbirlikleri, yepyeni dijital beceriler, farklı bakış açıları, çok güzel dostluklar, "İstersek çok güzel işler çıkarırız" güveni ve mutluluğu, başarılarımız Kalite Etiketleri ile belgelendiğinde haklı gururlar ve yepyeni umutlar kattı. Projeler bitti ama biz hiç "Evet, tamam, bu kadar." diyemedik çünkü Eylül'de okulda selamlaştığımız öğrencilerimiz "Bu kez ne projesi yapacağız hocam?" sorularıyla, bizlere ulaşacağımız noktadan çok, yolculuğun aslında ne de keyifli olduğunu hatırlattı.

Bitmeyen yolculuğumuz eTwinning'de Fevzipaşa artık bir eTwinning Okulu olarak keyifle öğrenmeye devam edecek.

Yepyeni projelerde, bambaşka ülkelerden, öğrenmeye hevesli yüzlerce farklı öğretmen, öğrenci, veli ile yol alacağız.

eTwinning platformu sayfasında şöyle yazıyor. "eTwinning okulları: tüm okulların eTwinning'ten nasıl faydalanabilecekleri ile ilgili harika örneklerdir. eTwinning değerlerini ve pedagojisini tanıtmada aktif rol oynarlar, yerel toplulukları için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için bir model teşkil ederler."

Okulumuzun eTwinning Okulları arasında yer alması bizim için yeni öğrenme yolculukları için harika bir motivasyon kaynağı!

22-03-202122-03-2021