"Stay Safe on the Internet" eTwinning Projemiz ile dijital denizciler güvenli liman arıyor!

Dijital okyanusun bilinmez sularında yol alırken, güvenli limanları bilmek hayati önem taşıyor. "Stay Safe on the Internet" adlı eTwinning projesi, dijital denizci öğrencilerimiz için güvenli rotaları ve deniz fenerlerini keşfetmeye davet ediyor.

06.02.2024 49

Projede, çocuklar ve gençler, internetin dalgalarında yol alırken karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı hazırlıklı olacaklar. Deneyimli kaptanlar eşliğinde, güvenli internet kullanımının inceliklerini öğrenecekler. Sanal denizdeki fırtınalardan sağ salim çıkmak için bilgi ve becerilerini geliştirecekler.

Bu proje, genç denizcileri dijital dünyanın akıntılarına karşı korumak ve onlara rehberlik etmek için bir araya getiriyor. Güvenli internet kullanımının önemi, etkileşimli etkinlikler ve yaratıcı atölye çalışmalarıyla vurgulanacak. Çocuklar ve gençler, dijital dünyada güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmenin sırlarını keşfederken, aynı zamanda dijital vatandaşlık konusunda da bilinçlenecekler.

Öğretmenimiz Burcu PAZAR tarafından yürütülecek olan"Stay Safe on the Internet" projesi, çocukları ve gençleri dijital denizciler olarak yetiştirmeyi ve onları güvenli internet kullanımı konusunda donatmayı amaçlıyor.

Dijital dünyanın akıllı pusulası olmaya hazır mısınız?